Tom Mulder

Tom Mulder is golfprofessional. In elke Fore belicht hij vanuit zijn professie een onderdeel van het golfspel. Tom is verbonden aan de Golfschool Dronten en als zodanig aan de golfclub van de Golfresidentie en de Openbare Golfclub Dronten.

Abonnementslessen

In deze editie van de Fore Season wil ik het hebben over de abonnementslessen en over de lessen specifiek voor de jeugd.

Abonnementslessen zijn groepslessen voor volwassenen van alle niveaus. De groepslessen duren 45 minuten en iedere week is er een les te volgen. In deze lessen gaan we alle onderdelen langs en ik zal zoveel mogelijk variëren met verschillende leuke en leerzame oefeningen. Waarom abonnementslessen? De voordelen ervan zal ik uitleggen.

Beginnen met het belangrijkste, de frequentie van de lessen. Vaak zie ik dat golfers wat lessen nemen en dan 5 of 10 lessen in een paar weken proppen om vervolgens geen les meer te nemen tot dat het niet meer lukt. Op deze manier merk ik dat als ze dan terugkomen dat we weer bij vooraf aan moeten beginnen.

Bij de abonnementslessen is er iedere week les en worden de technieken ook meerdere malen herhaald. Door de herhaling blijft het beter hangen en zult u daardoor constanter leren spelen. Doordat de techniek constanter wordt, kunnen we in het verloop ook steeds meer bezig zijn met nieuwe dingen leren, denk dan bijvoorbeeld aan het leren hoe u de bal met een curve / bocht slaat of hoger en lager. Dit alles gaat er natuurlijk voor zorgen dat u beter gaat scoren en vaak daardoor dus ook meer plezier de baan ingaat!

Een leuk voordeel is ook het lessen in groepsverband. Doordat u in een groep les heeft, leert u meer mensen kennen, maar u leert ook van elkaar. U ziet wat een ander doet, denk bijvoorbeeld aan een bepaalde soort bal slaan. Het is natuurlijk ook gezellig. Vaak gaat de groep die nu al de abonnementslessen volgt, na de les gezamenlijk de baan in. Zo heeft u het voordeel van beter leren golfen en gezelligheid in één!

Een mooi voordeel is natuurlijk ook de prijs. Omdat het in groepsverband is, is de prijs ook minder dan bijvoorbeeld privélessen. U kunt kiezen voor een halfjaara-bonnement (€299) of een heel jaar abonnement (€499). Als u interesse heeft of meer informatie zou willen laat het dan aan mij weten.

Interesse? Voor de lessen kunt u terecht bij Tom Mulder, PGA Professional van onze Golfschool Dronten. Contactgegevens: golfprotommulder@gmail.com of bel: 06-316 83 711 Of kijk op onze website: www.golfschooldronten.nl

Jeugdlessen

Bijna iedere vrijdag ben ik bezig met de jeugd van de golfclub. Met hen doe ik leuke oefeningen om ze bezig te laten zijn met golf en spelenderwijs beter leren golfen en bewegen. We doen veel golf-‘spelletjes’ maar soms ook andere oefeningen om beter te leren bewegen waardoor we ook gelijk beter kunnen golfen.

We hebben nu drie groepen met een aantal jeugdleden. Als ik op het park ben valt het mij soms op dat er veel meer jeugd rondloopt dan ik in de lessen heb. Daarom zou ik alle jeugd graag willen uitnodigen om eens een keer mee te komen doen. Misschien is het wel veel leuker dan we vooraf konden bedenken. Als uw kind of kleinkind (hoeft namelijk niet op het park te wonen) graag een keer mee wilt doen, laat het mij dan even weten. Ze mogen uiteraard ook een vriend of vriendin meenemen, dan hoeven ze niet alleen te komen.

Interesse? Voor de lessen kunt u terecht bij Tom Mulder, PGA Professional van onze Golfschool Dronten. Contactgegevens: golfprotommulder@gmail.com of bel: 06-316 83 711 Of kijk op onze website: www.golfschooldronten.nl